lördag 28 maj 2011

Peppning/fjäsk med persikopaj

Förberedelserna inför tapetseringen är i full gång,
väggarna är spacklade och nu ska taket få sig en omgång färg
innan tapeterna ska börja sättas imorgon!



Bjuder här på "under-tiden" bild,
men också på en underbart god

PERSIKOPAJ


1 stor burk persikor
175g smör
1dl cocos
1dl socker
2dl mjöl
1tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva persikorna och lägg dem i en smord pajform.
Smält smöret och blanda i cocos, socker, mjöl och bakpulver.
Häll blandningen över persikorna.
Grädda 20-30min, tills pajen fått en gyllenbrun färg.

Ät o njut tillsammans med glass!!

3 kommentarer:

  1. Oooo, vad spännande, nu är det på gång!! Mums så god pajen ser ut ;)
    Ha en skön kväll, kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Mmmmm gud va gott de lät med persikopaj måste jag nog pröva.
    God natt sov så gott
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  3. Smaskig paj :) hoppas du har det bra!kramiz Jessica

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva en liten rad!
Jag blir verkligen jätteglad!